top of page
Logo Space Discovery con Discovery.png

EXPOSICIÓ FINALITZADA EL 07.01.24

ESPAI INMERSA - BARCELONA

Posa el rumb cap al desafiament espacial! Aquesta insòlita aventura t'embarcarà en la història dels vols espacials tripulats, des dels seus inicis fins a les missions que s'estan duent a terme en l'actualitat. La NASA estatunidenca, el museu i el centre educatiu Cosmosphere juntament amb experts d'Eslovàquia i de la República Txeca han col·laborat conjuntament per crear aquesta exposició irrepetible. Hi podràs veure centenars d'objectes originals dels Estats Units i Rússia que han estat a l'espai, una col·lecció única de vestits espacials i maquetes realistes de naus espacials, transbordadors i coets.

Forma part d'aquest repte!

OBERT
DE DIMECRES A DIUMENGE

HORARI D' ACCÉS

Sessions cada 30 minuts

ENTRADES A LA VENDA ONLINE O A L'EXPOSICIÓ

planet_02.jpg

PASSEIG INFANTIL

EXPOSICIONS INTERACTIVES

LA NOSTRA
PETJADA

 

COSMOS
CAMP

raketka_dodelany_ohen.png

EXPOSICIONS
DE LA NASA

Aquest recorregut et permetrà conèixer els darrers projectes en els quals cooperen les agències espacials nacionals juntament amb les empreses privades més avançades per assolir l'objectiu comú: la colonització de la Lluna i, posteriorment, dur a terme un vol tripulat a Mart.

REALITAT VIRTUAL

Participa en l'entrenament d'astronautes i gaudeix de l'última tecnologia 3D en un camp d'entrenament espacial interactiu.

* El preu de les atraccions no està inclòs amb l'entrada general.

REALIDAD VIRTUAL.jpg

Gaudeix de l'entrenament d'astronautes al Cosmos Camp

CAOSMOS_CAMP.png

Al Cosmos Camp podràs formar part de l'exposició d'una manera interactiva on  podreu provar l'entrenament desafiant dels cosmonautes i les tecnologies 3D més modernes.

bottom of page